Nu skal der sættes videoovervågning op!

Far er ikke sur – far er PISSESUR!. Her til aften fik jeg stjålet min kun 2 uger gamle cykel som stod mig i små 11.000 kr. Cyklen var låst inde i et skur som var monteret med 2 låse. Derudover var selve cyklen låst med en meget svær kædelås, og alligevel, så har de stjålet den.

Derfor, inden jeg overhovedet køber en ny cykel igen, så skal der sættes videoovervågning op ved skuret, og der skal bare mange overvågningskameraer op, faktisk har jeg lige bestilt en pakke med videoovervågning med harddiskoptager og 8 kameraer.

Og ja, jeg ved godt man ikke må offentliggøre billeder af tyve, men HVIS jeg igen får stjålet min cykel (altså når jeg får købt en igen), så vil jeg skide loven et langt stykke. Jeg er faktisk ikke i tvivl om, at dem der stjal den sidste kommer igen, de ved jo godt jeg får den dækket af forsikringen og køber en ny!

 

{ 3 comments to read ... please submit one more! }

 1. jørgen W Holm

  Du har da forhåbentligt ikke givet 3500 kr for overvågningsudstyr?? Var det ikke bare et skur?? Er det så med HDD og timevis af tom film?? Prøv f.eks at se hos http://www.danskhjemmesikkerhed.dk hvad et IP-kamera med bevægelsesføler koster. Det burde have været rigeligt. Så er der kun hit når der er bevægelse.

  Nå men det hjælper jo nok ikke på surhedsgraden ;O)

  Hilsen Jørgen

 2. Hvis du nu læste hvad det var jeg skrev, så var det en pakke med 8 kameraer jeg fik. Jo, det var til et skur men derudover er der også sat kamera op ved forskellige adgangsveje m.v.

  Hvad mener du med tonsvis af tom film? Kameraerne er jo bevægelsesfølsomme, så der bliver jo kun optaget når kameraerne registrerer aktivitet af en eller anden art.

  Kamerapakken jeg købte er ikke en standardpakke, men en pakke som blev sammensat i samråd med ejeren af alarmkompagniet, som forøvrigt leverede en fantastisk service.

  For mig er prisen ikke altafgørende, jeg ved godt man man kan få masser af overvågningsudstyr til billige penge, men skal altså også lige huske at se på kvaliteten, der bliver produceret ekstremt meget billigt skrammel i Kina som ikke er fem potter pis vær.

 3. Ole V. Larsen

  Tak for tippet. Jeg har i foråret plantet masser af nye grantræer ved sommerhuset. Nu hvor jeg kom derned her i sommerferien, så er der sgu nogen der har gravet alle mine dyre træer op – så nu kan jeg igen rende ud og købe en masse kostbare træer her til efteråret, og bruge en weekend eller to på at reetablere den skide beplantning. Jeg har købt en standarspakke hos Alarmkompagniet http://www.alarmkompagniet.dk/shop/videoovervaagningspakke-188p.html den er udemærket til mig.
  Har også overvejet GPS overvågning, så jeg kan fange banditten, men det er ikke líge til på et grantræ-

{ 0 Pingbacks/Trackbacks }

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *